Pari viikkoa on hujahtanut viime kirjoituksesta. 

 
Tässä välissä on kerennyt taas tapahtumaan ja tullut tehtyä kaikkea.
 
 
 
Olen aloittanut työt suomalaisessa telecentterissä, jossa olen myynyt remonttiprojekteja ympäri Suomea pienemmille remonttiyrityksille. Työ sinänsä on ihan mukavaa. Yllättävänkin mukavaa. Ihmiset ei yleensä lyö luuria korvaan tms. vaan jaksaa vastailla kysymyksiin ja kertoa kesän remppasuunnitelmista. Mun homma on siis sopia tapaamisia remppaajien ja kotitalouksien välille. Ja mun raha tulee mun yritykselle maksetusta remontin osuudesta.
 
TEORIASSA ja periaatteessa käytännössäkin mahkut olis tienata ihan hyvin nähtyyn vaivaan nähden. MUTTA systeemi ei toimi Suomen päässä sitten yhtään. Esim. kollegani on buukannut n.100 tapaamista 1,5 kk aikana, ja muutaman tarkistussoiton jälkeen selvisi, ettei paikanpäällä ole käynyt kukaan antamassa tarjousta....
Isääni lainatakseni: "Toi on ihan turhaa hommaa." Ei siis isäni kommentti asiasta, mutta omat tunnelmat töistä kylläkin. 
 
No, kuulemma ensi viikolla selviää lisää, onko jonkin sortin ratkaisua tulossa asiaan, tai voinko myydä jotain muuta kyseisen firman kautta. Vaikka niitä sähkösopimuksia, joita tuonne alunperin (luulin) meneväni myymään. Ensi viikko näyttää mitä tuleman pitää.
 
 
 
Lonkkaongelmat alkavat vihdoin väistyä. Jollei kokonaan, niin ainakin taka-alalle. Eli olo on jo hieman parempi. Mm. kävely onnistuu jo lähes kivuitta. Helpotus kipuihin löytyi joltain afrikkalaiselta hieroja/kiropraktikolta. Tunnin verran se käsitteli tuota lonkkaa ja parempi tuli lähes välittömästi.
Tuntuu että jos olis liikkeessä 24h/7 niin ei lonkka kipeytyis ollenkaan. Eli jotenkin se lihas jumiutuu aina yön aikana.
 
 
Toissa vkl tuli vietettyä Mirin siskon ja sen tulevan miehen polttareita. Hauskaa oli, vaikka meidän seurueen juhlijat ei meinannu päästä oikeen juhlatunnelmaan. Hieman enemmän olisi saanut tuliliemi virrata että olisi saatu vähän vauhtia iltaan. Otettiin juhlakalun kanssa pitkää huikkaa. Hänen versio alla.
Hauskaa oli joka tapauksessa.
 
Espanjassa on muuten huippuja nuo caña + tapas - paikat. Pieni olut (250ml?) ja jokin naposteltava 1 (yksi) €. (!!) ihan huippuja. Kuvaa tästäkin alla.
 
 
 
Snorklausta. Polttarit siis aluillaan.
 
Juhlakalun tyylinäyte. Huomaa taustalla normi polttarimeininki. Lapset ja tarjoilijat kävelee pöydillä.
 
Tässä esimerkkiä. Tämä kyseinen paikka olikin muuten 1,8€ toi setti, mutta ei siinä nyt kuitenkaan köyhtyyn pääse..
 
Vielä toinen esimerkki. Tortilla patata.
 
 
Ens kerralla taas lisää fotoa ja juttua! nyt tarttee taas juosta.
 
Morjes!
 
-Teme